Alltså våra deltagare

Vi har världens bästa deltagare. Jag hade min avslutning på Zumba Gold i tisdags och mitt i min cooldown dyker tomten in med Nina i släptåg. De hade som de alltid brukar samlat ett enormt arrangemang åt mig och även till Nina, så otroligt fint! Varenda gång tar det riktigt andan av mig när jag ser dessa arrangemang, de är otroligt fina, jag vet inte vad jag ska säga men jag hoppas att de ser min tacksamhet. Jag är så stolt över dom varenda gång ❤

Nå inte var detta det sista inte! När jag kommer hem igår från stan så har tomten varit igen, denna gång en guldig grupp med både julklapp och vin, Nina hade fått en likadan, otroligt fint arrangerat men vi fick inte veta av vem….. men vi kom på det efter en stund iallafall ❤

Alltså vad glad man blir, då är vi kanske uppskattade ändå för allt vårt slit, all tid vi lägger ner på detta, all strävan efter att förbättra. Vi är så otroligt tacksamma för att de kommer tillbaka dag efter dag, vecka efter vecka, månad efter månad, så otroligt tacksamma. Tack till er alla ❤

Och tack till min otroliga kollega för allt, för alla skratt, vi är så lika i så mycket. Vi har möte om något så tar det 3 minuter så är det klart, vi vet hur vi vill ha det utan att ens behöva prata egentligen. Så Nina du är guld värd i mina ögon bättre kunde det inte bli 💛

🧙

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Dec 17, 2020 @ 19:07:17

    Tack bästa du ❤️ Du vet att jag känner samma 😍 Och ja, vi har verkligen jättefuna kunder ⭐🙏

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: