Mycket på tapeten

Igår var en super buzy day! Får se var ska vi börja….. gjorde min morgon rutin här vi datorn. Hämtade upp julgrejer, klädde granen med de pynt jag är lite mer rädd om, Alicia kom och hjälpte mig med resten ❤ Sen hämtade vi Savannah, var i stallet hos Apan, kom hem, for till lokalen spikade upp våra nya tavlor. Vi kom hem och vi fixade naglar till henne. Hoppas de nu bara lossnar av sig själv, det var ett skit lim och jag rengjorde inte naglarna eller filade upp dom som man ska göra för att få dem att fästa bättre, tänker att de ska gå lätt att få bort dom. En lossnade redan igår, men hon ville limma dit den, så en lite limdutta och vi satt fast den. Men en kunde hon ju inte suga på tummen så det blev lite jävla naglar. Men jag sa till Dennis klipp ner de och fila, de lossnar ju av sig själv sen men det var inte Alica med på. Nå jag får övertala henne idag om de är kvar. Jag gjorde klart min julstjärnsdeg och sen åkte vi till Pian för att kolla in hennes inglasning.

Kvällen kom och jag satte mig framför tvn. Danne kom hem, han har fruktansvärt ont i nacken. Jag har köpt en tens apparat till honom han satt med den en stund men jag vet inte om den hjälpte nått. Han gick och la sig tidigt för att han hade så ont. Jag satt upp och tittade tv. Jag har börjat titta en ny serie, The undiong med bla Nikola Kidman, Hugh Grant och Donald Sutherland. Den är jätte bra, kollade 4 avsnitt igår. Så idag blir det Alicia, Dennis ska träna, lokalen och Lusselelle pass och sedan julstjärnsbak 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: