Dåligt med ork

Jag var så jävla trött igår alltså! Inte för att jag sov mer på dagen eller så men jag orkade inget heller. Danne fyllde ju år så jag och Savannah var efter att hon slutat skolan och köpte en present och fika till honom. Stefan var förbi en sväng på dan och tog en kopp kaffe. Ännu känns han som kranni fast han längre inte är det. De nya Monica och Danne började flytta in igår så jag var förbi och sa hej. Det ska bli jätte roligt med folk som faktiskt är i huset. Stefan jobbade ju borta hela veckorna sen kom han hem och packade om och blev det inte båt i skärgården så blev det husvagnen och Svanstein. Så man såg ju inte honom så mycket, han sov en natt mellan helg och jobb veckan och tvättade kläder i huset 🙂

Dennis och Alicia kom förbi en sväng, vi var på IKEA och sen kom det hit och fördrev lite tid innan det var dags att åka hem för dom. Efter att de farit så la jag mig på soffan en stund, då gick luften ur mig totalt. Danne kom hem och jag orkade knappt prata med honom. Somnade på soffan, vaknade igen och sedan vid halv ett gjorde jag natt. Idag känner jag mig piggare så nu in på e-leraningen på zumba och sen ska jag sätta glittret i julgranen och hänga upp mina känsliga bollar för Alicia kommer och klär granen med mig idag ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: