Lediga dan försvann

Det gick fort så var den förbi! Vi var till Kalix på dagen, Savannah hade teoriprovet, det gick inte, 6 fel för mycket. Nå bättre lycka nästan gång. Men det tråkiga är att det tar så länge innan man får nytt prov, hon fick först i februari! Nå då hinner hon läsa lite till utan stress. Fast det tog hårt på henne, hon hade sett fram emot det och hade skrivit fullpott nästan varje gång hon gjorde testerna i apparna, så hon hade nog tänkt att hon fixar det. Men det beror ju oxå på vilka frågor man får. Sen blev hon stressad, jag kunde inte komma med in, hon visste inte hur hon skulle göra, det var andra konstiga människor där osv…..

Jobb idag och fram till fredag, sen ledig helg 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: