Hade lite lagg

Loggade in på mitt zoom pass igår och flera utav mina inställningar var borta! Perkele tänkte jag men lyckades få tillbaka dem utan problem iallafall. Men jag hade lite lagg, nätet i lokalen funkar dåligt, den är bara till för att hålla dörrfunktionen, inte till streaming så det är väl förståeligt att det inte funkar så bra. Så jag gick över till min mobil och så får det nog bli i fortsättningen när vi är på zoom. Nätet i lokalen håller hur bra som helst när man streamar via musik apparna men inte med zoom, det är klart, det blir en massa video och ljud signaler både in och ut.

Förutom lagget så gick passet bra, men jag fick inte riktigt upp mitt eget flås tyckte jag. Jag kände att jag gick som oå halvfart, hoppas jag inte gjorde det att det bara var min känsla. Men tankarna låg på uppkopplingen och jag vaktade chatten så jag skulle se hur deltagarna hade det. Det skrev till mig om något blev galet.

Mitt abonnemang på mobben går ut i februari eller maj egentligen men man får ju ta nytt 3 månader innan det går ut så jag kommer att byta till tele2 tror jag. Dels så har de bra täckning här uppe. När vi var på furön en sommar med The Lizz så hade Lasse full täckning överallt med sitt tele2 och vi med Halebop eller Telia saknade täckning nästan överallt. Sedan hade de bra priser och ett större utbud av telefoner. Så det kommer att bli där om inget ändras.

Idag blir det Zumba Gold och sen på det Zumba Toning/ Body Toning, nice. Då ska jag testa ansluta via mobben direkt! Zumba kommer ju med sitt zoom i januri får se då hur det blir…. kanske lättare att ansluta, kanske börjar köra via plattan sen. Får se hur man gör för då har jag direkt kontakt med zin studio appen. Nå då får man se hur man gör 🙂

👣

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: