Oooh längtar

Idag längtar jag riktigt efter att hålla livepass! Att få ha folk i lokalen, att få köra igen med andra människor! Får se då när man kan börja igen. Vi har inte riktigt pratat om det jag och Nina utan vi håller som vanligt koll på läget och tar besluten efter det. Coronan har ju sjunkit i Haparanda igen, vi hade ett redigt utbrott då där i mitten- slutet av oktober. För ca 3 veckor sen låg vi på 35-40 nysmittade, sen sjönk det till 13, veckan efter 10 och vecka 48 var det 7 så får de då hur det ser ut för förra veckan. Det går ju neråt så det är ju skönt. Kanske vi kan börja våga oss på att ha öppet nångång under Januari. Tänk det vore en dröm! Men först måste vi så klart veta att smittoläget håller sig stabilt.

På tal om att ha öppet så har jag fått en del önskemål om att ändå fortsätta sända på zoom. En del tycker att det varit jätte bra att slippa stressa hem efter jobbet, snabbt äta och hoppa i kläderna för att åka iväg på träning.. Andra riktigt längtar att detta ska vara över. Så kanske man kan köra en kombi, zoom och live pass samtidigt. Får se…. men det är en idé.

Idag blir det zumba fitness som vanligt, jul musiken börjar smyga sig in. Måste bara hitta mina korrar 🙂 Ska in och sätta upp mina pass på zoom så det är klart. Sen är det bara att börja starta upp veckan ❤

🌧

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: