Måndag igen

Måndag och det har regnat hela gårdagen, natten tror jag oxå för nu har vi ingen snö alls. Inte för det jag fäller inga tårar över snön, det hinner vi ha så det räcker och blir över.

Jobbat klart, skönt, ledig idag men då bär det av till Kalix, så förvånad att man har en Kalix resa, ibland tänker jag att det hade varit lika att flytta dit för vi är där ibland flera gånger i veckan i olika ärenden! Så det blir till att gå igenom korrarna nu på förmiddagen, söka fram mina julkorrar, jag har ett litet hum om var de kan vara!

Ja ja nu ska jag lägga upp mina zoom pass, sen in på facebook och göra lite reklam och sedan börja dansa sig lite här hemma.

🌧

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: