2a advent

Jobbar idag, samma som igår, 08-20. Så vad man hittar på under dagen har man inga problem med 🙂

Igår när jag kom hem efter jobbet så började jag att ta fram lite advents saker sånt som jag brukar ha framme redan före 1a advent. Men förra helgen var jag så trött och pysslade med annat så det fick bli nu.

Vädret, ja ha ja, en konstig historia, regn, plus grader och is. Det är väl det där med isen man inte önskar, folk slår sig fördärvade. Nu flög Rellu igen men denna gång bröt hon inget men slog upp läppen, svullen i ansiktet och hjärnskakning mest troligt. Men annars får det gärna regna för min del. Jag säger som alltid, jo det är mörkt men köp en pannlampa 🙂

Idag är det den andra advent och Nina ska tända ljuset för vår del från House of Joy, så jag får bara önska er alla en trevlig 2a advent med en bild.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: