Genomgång på Zoom

Nytt block i Strong Nation och i och med att vi inte kan köra IRL så är det svårare just på Strong att visa alternativ, förklara, Strong går snabbt. Men då tänkte jag, men vad tusan ett pass med bara genomgång av det nya. Det uppskattades, svettiga blev vi ändå. Jag gjorde så att jag först gick igenom rörelsen, visade ett alternativ, körde just den frekvensen till musik vi körde båda, alternativet och det ”vanliga” jag kollade upp att alla tyckte det kändes bra, var alternativet ok, foklarade lite kring en rörelse osv. Jag ville samtidigt inte prata för mycket emellan så att de inte skulle hinna bli kall. Sen tog vi nästa frekvens, vi avslutade med att köra hela blocket i ett. På det tog vi block 4 (mage/rygg) och sen cooldown på det.
Så uplägget blev
Warm up
Genomgång av block 3
Hela block 3
Block 4
Cooldown

Det hela tog ca 1.5 timmar. Jag frågade efteråt hur det kändes om detta var något vi kan göra i fortsättningen oxå och det tyckte de att vi ska fortsätta med. Det är ju valfritt om man vill vara med eller inte. Men det kändes bra och jag vet att nu kan de alternativen, jag kan bara säga dom, jag behöver inte visa så mycket och vi har lagt in utmaningar för oss själva i det.

👊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: