Fördel Zoom

Strong Nation idag på House of Joy, Nina ägde huset igår, idag är det min tur. Jag byter ju block idag och det är svårt att hinna med alternativen när blocket är nytt men då kom jag på det! Vi skapar ett pass enkom för det! Då kan vi gå igenom alternativen, hitta fler alternativ för dem som behöver det, då kan jag special anpassa för alla. Men då blir det ju för deltagarna själva att komma ihåg sina alternativ. Så idag blir det upp värmning och sen hoppar vi in i block 3 direkt! Sen tar vi mage och cooldown på slutet om tid finns. Hoppas folk blir nöjda över det. Jag går ju ut med att det är en genomgång så de vet vad de bokar sig på. Men det ska bli kul och se hur det här funkar då 🙂

💝

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: