Blåsigt och isigt

Plus grader ute och med med vind, det betyder att det smälter men det är inte tillräckligt varmt för en snabb tining och med vind på det så blir det is istället. Hoppas folk håller sig på benen iallafall och inte bryter nått! Jag var ledig igår, skönt, jag var så trött fick vila flera gånger. Men jag gick igenom nya blocket iallafall och så.

Var i stallet igår med Savannah, vi var och borstade på Apan, det är som mysigt att vara där tycker jag. Sen är han så snäll, tigger och rotar i mina fickor, jag äter ju mycket lakrits och han älskar det. Så igår gav han inte upp förrän jag gav han en. Men nu har jag lärt mig, det blir inte förrän han är klar, annars blir han helt omöjlig 🙂

Ja just ja, jag hade ju sönder vår spis igår, så här lagomt inför jul! Jag skulle hjälpa Saannah att öppna en sylt burk och mina händer och fingrar har ju blivit så svaga, jag har ju ont i varenda led så jag tappadet taget om den och den landade förstås på spisen som sprack, burk jäkeln höll men inte spisen! Så vi var till IKEA igår och köpte en ny, en spis måste man ju ha.

Min nya julstjärna är så fin, den ger en så julig känsla och sen satte jag ju inte bara en vanlig lampa i utan en slinga, det blev jätte fint. Måste bara lägga upp den igen.

Usch jag har så skitig lins så det blir suddiga bilder! Glömmer att rengöra den jämt.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: