Ledig idag

Alltså vad trött jag var igår! När jag kom hem så såg jag att jag inte tagit min morgon medicin…. så jag tog den klockan 16?! Kanske inte var så bra, jag glömde dricka min boost innan Gold passet startade så jag drack den i slutet, så den hann ju aldrig kicka in innan toningen! Men sen kunde ag inte sova på natten. Så det fanns nog en del faktorer i att jag kände mig seg, trött och konstig… tänkte att jag håller på att bli förkyld eller nått.

Idag är jag som tur var ledig och detsamma imorgon, fy fasiken så skönt! Lite mer återhämtning iallafall. Jag behöver det, det känns som om jag skulle behöva ett par veckors ledighet faktiskt! Det har ju varit så mycket extra nu med pandemin på alla plan, på jobbet, i familjen, med House of Joy osv. Det har tagit på krafterna. Men men den tar slut så småningom, allt kommer att bli någorlunda normalt igen en dag.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: