Tungt att andas

Alltså gud vad jag hade tungt med andningen igår. De har ju hållit på med taket hos oss, torkat och haft en fläkt som blåst in under taket. Det har nog rört upp en massa sporer som far tunt där inne. Förra veckan tappade jag rösten på torsdagens pass och igår kändes det som om jag inte får luft! Sprayade mig och det blev lite bättre sen. Så idag blir det spray lite här och där innan passen 🙂

Passet gick väl så där, jag hade lite hjärnsläpp och en sväng krånglade nätet. men annars gick det väl helt ok. Jag har sovit dåligt, ätit dåligt och det visar sig direkt! Hoppas nätet är mer med idag för annars verkar det funka klockrent med de nya inställningarna 🙂

👀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: