Julpynt

Julpyntandet fortsatte men denna gång i lokalen. Jag och Nina var och pyntade i lokalen. Sen gick i igenom alla inställningar på Ninas dator och såg till att det funkade och vi planerade julkalendern. Alicia var med oss där. Sen for vi hem och jag lagade mat. Efter det slocknade jag på soffan en sväng.

Sen var det dags för lussekattsbak. Iväg och handla, kom hem och lastade upp varorna, Savannah ringde kom och hämta, ok iväg och hämta henne, hem, klicka i smöret och började smälta det…. saffranet…. var satte jag det? Nähä hade inte köpt nått istället hade vi tre påsar vetemjöl!!! Hopp i bilen och iväg och köpa saffran! På med smöret igen och denna gång blev det lussekatter utan avbrott! Tog ut sista plåten vid 23.30.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: