Tog fram lite jul

Alicia kom på dagen en stund, Dennis for och träna. Jag, Pia och hon var till Rusta, köpte lite jox. For hem, dammsög, skurade. Jag och Alicia började bära upp lite jul, hon är så duktig. Sen när Dennis kom så for vi tillbaka till Rusta jag hade sett en stjärna som jag ville ha. Satte upp stjärnorna på kvällen sen. Det blev lite juligare iallafall.

Sen nästan gång jag är ledig så får det bli julgardiner och bollar i granen 🙂

Idag ska jag och Nina jula lite på lokalen och spela in lite till vår julkalender. Det ska bli riktigt roligt. Imorgon startar den 🙂

Håller på och tittar på nya hörlurar, trådlösa. De jag har har nu några år på nacken och börjar falla isär, bågarna har gått av men de sitter någotsånär ändå i öronen när man rör sig. Laddningen är ännu rätt och fast den har försämrats avsevärt. De som varnar inte riktigt så långt i förväg som tidigare. Nu varnar de och några minuter efteråt dör de! Så jag håller på att glotta på nya men jag vet inte än hurdana jag vill ha.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: