Apan

Jobbade till 15, tog rasten på slutet. Sen var jag snabbt hem och lagade mat, Dennis och Alicia kom oxå hit och åt med oss. Efter det drog vi iväg till stallet. Det är över en vecka sedan Savannah varit till Apan. Men nu så tog hon själv initiativet och sa att vi åker.

Underbara Apan ❤

Sen var det soffan och tv som gällde för mig. Jag somande ju mellan 3 och 4 nångång natten mot fredag, upp och börja jobba 07 så jag var nåååågot seg i kroppen. Det var riktigt skönt att landa i soffan framför Idol. La mig vid 23.

Idag blir det lite julpynt och städa lite, Alicia skulle komma förbi, tror vi bär upp stora tomten tillsammans. Jag vet bara inte hur jag ska skydda den så inte Roffe markerar på den. Nå nått hittar vi på.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: