Lite problems

Hade mina pass igår på zoom, men det synkade inte riktigt igår. Det är ju alltid lite osynk men igår upplevde jag att fler hade problem. Men jag har funderat och funderat, funderade under passen så jag fattar inte att jag kunde genomföra dem så smärtfritt som det ändå gick. Men i slutet kom jag på en sak. Jag hade micken på ryggen, det ska egentligen inte vara nått mellan micken och sändaren, så det kan det vara en del att micken funkat lite si och så. Sen är det fördröjningar…. den hade 5 i latens (fördröjning, reaktionstid), den andra micken vi lånat hade bara 3 ialf enligt det jag läste om dem, jag vet inte hur stor skillnaden det egentligen är, kanske det inte är så stort när det kommer till kritan. Nina sa att det hörs bättre när jag är längre bort men då blir ju det ett lite bredare sök område för micken så därför kanske det funkar när man är längre bort, det smalnar ju av ju närmare du kommer. Jag tog ialf micken på framsidan och då da en av deltagarna att det blev bättre.

Sen klack det till en annan grej, det kan vara skillad i vilken webbläsare du använder, internet explorer funkar inte alls eller mycket dåligt, microsoft Edge funkar bättre men ännu dåligt vad jag läst. De bästa är firefox och allra bäst Google Chrome. Det är vad jag läst ialf. Och det kan ligga något i det för Nina har haft Edge och jag Firefox och hon har haft mer strul än jag. Nå nu har vi båda chrome så då ska vi se om vi får nån förbättring. Jag tänkte maila till företaget ang micken ialf och prata med dom, vi är missnöjda med volymen och vi inte micken högre, allt är på max!

Jag hade träff på nätet med min Barre Mov grupp, hon är fantastisk Maria, man får lust att genast köra lite BM bara för att man pratar med henne. Så nu har vi en liten plan jag, Minna och Carina. Licensen får vi när vi filmat och blivit godkända. Vi ska kunna instruera, prata och göra samtidigt. Ja ja det ska bli jätte roligt iallafall.

💋

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: