Roligt på zoom

Hade två bra pass igår, Zumba Gold och Zumba Toning/ Body Toning. Det var riktigt roligt faktiskt. 18 eller om vi var tom 19 på Gold och 9 på toning passet. Så roligt. det är iallafall 50% beläggning av vad jag brukar ha. Nå på Gold är det mer, det är 30 st på Gold och 18 har vågat sig på att logga in där.

Mikrofonen funkar annars bra förutom att vi måste få till en balans mellan micken och ljudet. Tror vi kör med Nina idag lite att vi tystar ner den helt på sändaren, sen räknar snäppen hur många vi går upp i volym, var vi vill ha den när vi bara pratar och hur många sen vi går upp när musiken kommer på. För sist var den lite tyst när Nina körde. Nå nog vet jag vi får till det så småningom.

De flest i vår grupp börjar få kläm på detta med zoom, ännu är det några som har problem med att logga in. Men som en vet jag har en dålig dator och försökte på smart tv igår, gick inget vidare, telefonen blir för litet tyckte hon. Fler blir nyfikna och vill testa. Detta är just framtiden, detta är hur det kommer att se ut ett tag framöver. Det är bara att acceptera.

Utmaning vi kör börjar bli en riktigt utmaning, igår var det 130 squats och 2.15 minuter planka. Ännu går det bra men snart börjar det nog att kännas ordentligt. Men skam den som ger sig, sista squatsen är 200 och plankan är på 5 minuter!!!!!

Jag tänkte starta upp senior passet oxå. Jag ska skriva en lathund åt dem så de har lätt att starta upp. Det är några som är intresserade av att börja zooma 🙂

👁

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Nina
  Nov 19, 2020 @ 08:09:24

  Ja måste säga att det känns faktiskt roligt, att kunna hålla igång ❤️ Hoppas fler joinar 🙏 Tack vännen för att du ordnar ich fixar, en annan är ju varken intresserad eller duktig på sånt… Men du har bra tålamod med oss 🙈😂😍

  Svara

  • Anna
   Nov 19, 2020 @ 08:20:07

   Jag tycker ju det är kul så mig gör det inget och sen gillar ju Danne oxå att lösa såna problem. Så jag frågar honom om det är något jag inte fattar när det kommer till kablar och kopplingar. Sen finns ju google och Rellu när det kommer till zoom. Men nu börjar jag bli lite mer haj på det själv 🙂

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: