Jobb igen

Börjar jobba idag, kör på fram till 17 om jag tar rasten i slutet. Sen blir det att rusa hem, hoppa i träningskläderna och dra iväg till lokalen för pass!

Gjorde min bokföring igår, jag har jobbat så mycket, haft pass osv så jag har inte hunnit förrän nu. Hade tänkt göra bort det förra helgen men då hade jag jobb från torsdag till måndag, så det sket sig, hjärnan är inte riktigt med när man jobbar. Nå väl det blev gjort igår iallafall. Inkomsterna var väl nu inte skyhöga direkt, tur att vi hade lite bättre månader augusti och september.

Vi hade dejt i vår lokal igår, jag och Nina vi försökte få till vår mikrofon men det gick inte. Och när jag började fundera och använda hjärnan lite så fattade jag ju genast varför det inte funkade! Eller det är väl så att nu börjar jag fatta hur zoom funkar, så därför klarna en hel del. Nå nu har vi fått låna en annan mick och jag tänkte testa den idag så får vi se om det funkar. Alltid roligt det här med teknik, man blir så jävla nöjd när man får det att fungera som man vill.

Dennis var tvungen att åka på jobb på förmiddagen igår och sen skulle han träna så världens finaste Alicia kom till fammo. Hon är så duktig, fammo satt med bokföring och inte ett gnäll, hon frågade bara om det ännu tar länge. Hon ville till lokalen och busa, vi skulle ju dit. Där får man ju springa hur mycket man vill, det finns en massa saken man kan göra där. Förde hem henne sen när vi var klar med vårt.

På eftermiddagen sen var vi och käkade ihop, Dennis och Alicia och vår familj, vi var till Milano. Det var ett tag sen vi varit dit. Jag sa just till Dennis att nästa gång hon kommer då går vi på den nya indiska restaurangen, den har fått jätte bra kritik, Så det måste vi testa. Ja ja nu gäller frillan, facebook och jobb!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: