Sköna söndag

Idag är det söndag och det regnar. Det gör inget, jag är ju ledig så det är rätt skönt iallafall. Nu ska jag göra min bokföring, jag har inte hunnit! Jag har jobbat jätte mycket, haft pass på kvällarna så tiden har bara runnit iväg! Tänkte göra den förra helgen men då jobbade jag och jag var så jävla trött när jag kom hem, hade 07-19 så det gick inte. Och sist jag gjorde den trött och sen på kvällen blev det inget bra 😀

Nu ska jag sätta upp mina zoom pass, in på facebook en snabbis och sen blir det bokföring och så kommer Alicia gumman en sväng. Hon skulle ju sova här igår men se vi låg i sängen hon kollade på sin platta och hade tusen ärenden att göra och sen sa hon nä jag tror jag vill hem till min pappa. Kan du ringa till honom fammo. Lilla hjärtat självklart gör vi det, Dennis var ju hemma så det var inga problem ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: