Utbildning

Idag har jag Take the Lead utbildning med bästa ZES Monica Lejman. Den kommer för ovanlighetens skull gå på svenska, annars gör vi ju måna utbildningar på engelska. Det är ju nu sen Rellu kommit som jag varit med och fått något på svenska och en del på finska. Men då förstår jag nästan engelska bättre när det kommer till olika fack ord som jag inte kan på finska. Men det ska bli en mysig utbildning. Jag ska sitta i mitt gamla zumba rum, det är ingen dans utbildning utan en utbildning om oss själva ❤ Men först innan det ska jag nog zumba lite iallafall, Fysioteket kör en diabetes grej idag på ZOOM så jag tänkte joina lite. Jag pratade med Päivi för att höra när hon kommer, jag ska vara barnvakt oxå till världens bästa Alicia oxå en stund mellan 10 och 12 idag så jag hinner kanske inte vara med så mycket mer merrän dansa med Päivi, det tänkte jag göra, då får Alicia dansa med mig 🙂

Var till Kalix igår med Savannah,jag hade tittat helt fel på tiden, tittade att vi hade tid kl 14 men det var 15, det upptäckte vi i Kalix! Nå då hann vi göra lite ärenden, som handla Edwins present, han fyller år snart och sen tog vi en fika.

Dennis och Alicia kom till oss och vi käkade ihop, Alicia for på kalas med Mathilda så jag hann inte träffa henne desto mer men hon kommer ju idag. Jag har inte hunnit träffa Alicia alls denna vecka, jag har jobbat och haft pass. Men nu så nu blir det idag och imorgon iallafall.

Nä nu ska jag klä på mig, fixa frillan om en timme är det ju dags att logga in och hänga med lite på zoom.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: