STRONG lagd till handlingarna

Strong avrundar min vecka, nu är det ledigt. Det är lite svårt att köra strong utan mick, jag måste kunna dirigera verbalt oxå. Men vi får inte micken att funka vete fasiken vad problemet egentligen är. Jag tror vi valt rätt mick och inställningarna är rätt vad vi vet… kan det vara kabeln? Den strulade lite igår. Jag har ju en förlängning i kablen och den är lite strulig ibland. Får kolla om vi kan köpa en längre. Åker till Torneå idag innan allt är stängt. Men man måste väl ha munskydd i Torneå tror jag så jag får fixa ett, vet inte om jag ids åka med mitt guldiga från zumba 😀 Vi ska test i helg jag och Nina men det måste bli på Söndag, imorgon har jag Take the Lead utbildning med Monica Lejman 🙂

Passet gick för övrigt bra, vi var 9 st på zoom, underbart. Det tycker jag är kanon för att vara på zoom. Det funkar rätt bra, det är rätt så kul ändå men helt klart inte det samma som att vara IRL med deltagarna så klart. men vad gör man? Det går så det är bara att köra på.

👣

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: