Strong Nation

Idag blir det Strong. Jag hade ju Ann-Sofie med mig sist i lokalen men nu får hon inte vara med efter de nya rekommendationerna. Hon visade alternativen. Jag har ett nytt block, håller på att träna in det men jag tar det inte än, jag måste få alternativen klar först.

Det har funkat bra med zoom nu, allt förutom micken men det får vi lösa i helg jag och Nina, kanske Rellu kan komma förbi och kolla lite hon med vad hon tror. Nå väl det löser sig det med.

👀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: