Ibland är det så

Just nu känner jag att livet kan vara bra deppigt. Jag har hård press på mig, ibland vet jag inte hur jag ska göra. Jag vet vad jag skulle vilja men det är inte genomförbart just nu. Nå en vacker dag blir det kanske det, jag vet inte. Livet känns bara så jäkla komplicerat ibland….

🖤

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Pian
  Nov 12, 2020 @ 13:57:34

  Svara

 2. Nina
  Nov 12, 2020 @ 18:14:31

  Men hur är det 😔❤️

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: