Kanoners

Passen igår gick skit bra, det var väl en låt där som jag drog nått solo i 😀 Men för övrigt gick det bra på båda passen. Fast det startade bra med zoom, jag glömde dela musiken. Men sen när jag såg att det började dyka upp en massa chattar så fattade jag att nått e fel nu här, kollade och såg att jag inte dela musiken 😀 Nå det var ett par minuter in i passet så det var bara att starta om, ingen fara med det 🙂

Zoom funkade kanon, inget strul som det var för Nina i tisdags, jo en gång innan passet startade försvann alla mina deltagare men det ploppade upp igen rätt snabbt. Sen fick jag inte micken att fungera. Det var lite irriterande men måste kolla vad det är för fel. Vi får testa jag och Nina, en loggar in från lokalen och den andra nån annanstans ifrån. Men den är ju inte så noga för min del. Men till Strong borde jag få den att funka…. måste googla och kolla på det där. Förra torsdagen tror jag den funkade men hur gjorde jag då? Slog jag på micken först och sen ljudet eller tvärtom….?? Nå får fundera nog löser vi det oxå.

💛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: