Zoomar vidare

Jag kör via zoom just nu och vi kommer att ta det vecka för vecka. Det är fortfarande många som testar sig, kön är hur lång som helst, vi ser ju den från jobbet varje dag. Och Happis toppar just nu tydligen i norrbotten! Så vi väljer att fortsätta som vi gör men vi kommer att göra lite extra för våra kunder, lite smått och gott här och där. Så släpp inte kollen på vår sida, vi har alltid nyheter på G.

Körde Strong på Zoom, det gick väl ok, Ann-Sofi är ju min back up när det kommer till alternativ. Så hon erbjöd sig att vara med i lokalen. Sen var Lisen oxå med på scen så rediga avstånd till varann, men fortsättningsvis kommer det bara vara jag och Ann-Sofi om hon vill. Annars tar jag alternativen själv, det gr oxå bra.

Jag och Nina måste dejta lite i helg för att diskutera igenom hur vi ska göra med korten, betalningarna…. priserna…. det är en del att fundera över. Vi halverar ju oxå vår inkomst med detta. Så vi får se hur det blir…..

🎃 💀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: