Stressigt som vanligt

For ut till lokalen på morgonen, jag gjorde ett möte på Zoom för att se att det funkar. Sen la jag upp en klass på Zin Studio igen för att testa det oxå. Men icke då, den fick jag inte att funka. Men zoom, japp, klockrent. Efter det hämta Savannah, hon fyllde 15 år igår men hon hade inte tid att fara och fika med oss. Rasmus bakade till henne en kladdkaka, det hade han lovat, den blev supersmarrig. Jag drog iväg till jobbet, jobbade till 17 och sen hem, hopp i kläderna och till lokalen för dubbla pass!! Första startade kl 18.00!

Min älskade lilla tokunge blev 15 år. För 15 år sen kom hon som skjuten ur en kanon. Hon tittade på oss med sina mörka ögon, så fin och underbar. Hon har förgyllt vår vardag sedan dess, hon är så rolig, vi har skrattat åt hennes tokigheter, det finns att läsa lite om dom under fliken tokigheter här i bloggen. Hon är så vacker, så snäll och omtänksam, hon är smart, hon är en kämpe, hon är envis, hon ger inte upp, hon vill framåt. Hon har ju fått kämpa sig igenom livet, hon har varit mobbad, utesluten och hennes så kallade kompisar har uteslutit henne på många fula sätt. Det här sista halvåret har varit mörkt och jobbigt men nu äntligen börjar det kanske att vända mot ljuset. Hon har för första gången själv sett ljuset i tunneln. Mammas fina fina lilla unge ❤

Be safe out there

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Pian
    Okt 28, 2020 @ 08:51:44

    Älskade fina Savannah<3

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: