Alltså woow

Alltså gud så roligt det var igår. Man lär sig en hel del om sig själv oxå och hur man ser ut. Mina armar ser ut som flaxande döda laxar mellan varven. Jag har sett det tidigare på nån film som jag varit med i. Jag har är lite kutig i ryggen, men jag har alltid tittat ner i backen när jag är ute och går tex. Sen är jag ju stel i nacken, jag har inte full rörlighet i den. Folk sa ofta till mig, hur ser du var du går när du alltid tittar neråt??? 🤣 🤣 Så det måste jag tänka på mer- Det är svårt att cua, alltså visa till deltagaren hur de ska gå, hur många steg eftersom lampor i bakgrunden kan störa, färger på tapeter, omgivningen osv. Mina fingrar som försvann i vissa lägen. Jag försökte hålla så att handen hamnade på vår tapet eller på mina kläder. Men det är något man får lära sig mer och mer. Ibland märkte jag att jag fastnade i tankarna, det där måste jag tänka mer på och så kom jag på oj jag dansar ju. Men för övrig så funkade zoom klockrent, det var bara en deltagare som inte fick ljud. Men det ska vi gå igenom idag. Men folk verkar tycka att det var roligt iallafall.

👍

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Pian
    Okt 28, 2020 @ 08:49:32

    Anna, det måste vara ett släktdrag vi har:))

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: