Virtuellt!!! đŸ„¶

AlltsĂ„ faaaan vilket strulande!!! Jag och Pian Ă„kte ut till lokalen och testade Zin Studio igĂ„r morse och vi fick det inte att funka! Men det finns tvĂ„ orsaker till varför det inte gick, jag ska testa dom bĂ„da idag. 1. vi var inte anslutna via wifi pĂ„ telefonerna, vi sĂ„g lokalen…. nĂ€ men dĂ„ kan det ju inte varit det för dĂ„ skulle det inte ha hittat sĂ€ndningen alls. Utan det mĂ„ste bero pĂ„ det andra, jag inte startade musiken först, det mĂ„ste man tydligen göra i Zin Studio, gör man tvĂ€rt om, att du startar Zin Studio först och sen backar för att starta Zin play sĂ„ stoppas streamingen. Jag har lĂ€st nĂ„nstans att det var Ă€ndrat men tydligen kanske inte, sĂ„ jag ska prova idag. NĂ„ vi skulle köra via zoom pĂ„ kvĂ€llen. Rellu hade gjort sĂ„ fint Ă„t mig filmer och allt sĂ„ jag skulle kunna köra men jag har ju all musik pĂ„ plattan och det var lĂ€ttare sagt Ă€n gjort det att fĂ„ det att funka! Tur att jag tog datorn med mig, sĂ„ jag öppnade Zoom pĂ„ datorn och la plattan pĂ„ datorn och stĂ€llde det under högtalarna för att fĂ„ ljud och körde sĂ„!!! Idag har jag gjort spellistor pĂ„ datorn sĂ„ fĂ„r se dĂ„ om jag lyckas ansluta mig pĂ„ mitt test pass! Jag mĂ„ste ut dit nu, jag börjar jobba och jobbar till 17 och kör pass kl 18 sĂ„ det finns ingen tid att fixa med detta innan passet.

AlltsĂ„ jag hatar sĂ„nt hĂ€r, jag hatar nĂ€r det strular, jag blir förbannad direkt! Jag har ingen tolerans för det! Datorn och bilen ska funka flĂ€ckfritt! Det Ă€r anledningen till att jag inte tog upp det förra gĂ„ngen. För att jag inte har tid att sĂ€tta mig in i det, det Ă€r sĂ„ mycket annat som jag mĂ„ste ha ”tid” till. Och detta krĂ€ver lite i början, man mĂ„ste ju fatta vad man gör och jag kĂ€nner att nej jag hinner inte nu. SĂ„ jag har sökt den enklaste vĂ€gen, hittade Skype, den fĂ„r vi anvĂ€nda men den streamar inte musiken ut till deltagarna och dĂ„ blir det ett dĂ„ligt ljud. Men det Ă€r i princip bara att starta ett samtal och trycka sĂ€nd!

Men sjĂ€lva passet gick bra annars tror jag, Pia och Bittan kom och dansade med mig i lokalen pĂ„ behörigt avstĂ„nd, de hade vi alla till varann. NĂ€r jag sen kom hem sĂ„ började jag med att göra mina spellistor pĂ„ datorn. Skulle lĂ€gga in dom i Groove men hittade inte hur jag skulle göra, blev sĂ„ jĂ€kla sur pĂ„ det oxĂ„ sĂ„ jag tog windows media player. Vissa lĂ„tar var jag tvungen att ladda ner frĂ„n zumba för dom har jag streamat direkt i appen men det spelar ju roll, det var inte sĂ„ mĂ„nga. PĂ€ivi skrev till mig, andas och sĂ€tt dom i Groove imorgon nĂ€r du har sovit 😀 hahha gjorde sĂ„ och vet ni det gick ju hur bra som helst idag 😀 SĂ„ snart Ă€r jag redo att Ă„ka till lokalen och försöka igen.

💋

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: