Jag fattar inte vem?

Alltså jag fattar inte varför mitt hela tiden ska gå i 400 knyck, varför blir det så. Jag är bara en person och jag får inte alltid tiden att räcka känns det som. men tydligen är jag en jäkel på att tänja på tiden för på nått vis räcker den…… nästan 😀 Så här kan en dag se ut,
Måndag (igår)
Körde igenom mitt pass före 09
Fikade, drog ut till loklen
10.00 Set Up, Zin Studio… funkade inte alls, men jag vet vad jag gjorde för fel
11.00- Fika med syrran som försökte bistå mig i lokalen
12.00- Iväg till Kalix, två möten ett kl 13 och ett kl 15. Medan jag väntar och i bilen gör jag upp med Rellu som försöker göra en zoom till mig med inställningarna….. trött i ögon och skalle, det var så dimmigt att det kändes som om att köra i gröt!
17.00- Hemma, hopp i kläderna ut till lokalen, Det funkar inte som vi vill via plattan…. läs zumba inlägget.
18.15 vi ger upp och startar passet med en nödlösning
19.30- Hemma gör om allt direkt på datorn (läs i zumba inlägget om det strulet) hinner inte ens fika, kastar mig över det direkt….
22.00- Bastu, äntligen, slappnar av, andas…..
22.45- Lite fika, vrål hungrig
23.00- Tv
24.00 Sängen!

Idag blir det ungefär samma race, strax koreografier, ut till lokalen för test, hem, äta lite, jobba, hem kl 17.00 och pass kl 18 och ett efter 19! Får se då om detta är något för mig eller om jag ger upp och skiter i att köra virtuellt!!!!! Fast jag är ju inte den som ger upp!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: