Provsvar

Vilken tråååkig dag det var igår, Danne är sjuk, inte corona det fick han svar på igår kväll. Men har har sovit hela dagen, var bara upp och käkade och sen tillbaka på soffan. Vid 22 bytte han till sängen. Jag hade ju sovit rätt mycket kvällen innan så jag var inte trött alls. Satt uppe vid datorn till 23, sen gick jag på soffan, tänkte att jag glor tv och somnar där. Ides inte gå ner och störa Danne när jag visste att jag inte kommer att somna. Nå jag kollade lite på mobben, pysslade med mitt spel och sen tittade ja tv, enligt klockan somnade jag 00.20 och det kan nog stämma, sen vred jag mig av och till, kollade klockan och somnade om. Orkade inte stiga upp förrän 07, jag kan ju lite slappa idag, jag har ju inga pass så inget som behöver tränas på. När ja har pass så stiger jag upp vid 06 så jag hinner sitta med mitt, läsa Aftonbladet, blogga, kolla facebook och sen köra igenom passet(n) för dagen redan på förmiddagen. För sen har jag ju ofta jobb några timmar. Så det gäller att planera och organisera dagen.

Nå vi började få våra provsvar igår. Danne fick sitt redan igår kväll, sedan en till från vår personalgrupp. Men jag fick inte, satt och glodde på 1177 flera gånger under kvällen men icke! Dannes svar var ej vidimerat, tror det är att läkare ej tittat på svaret än utan det är bedömt av labb personal. Så då började jag tänka, aha, mitt kanske då var positivt i och med att det är läkare som ringer ut om du är positiv… men så var inte fallet, det hade kommit in på på morgonen ❤

Ledig ännu idag, sen börjas helg arbetet! Hoppas nu bara våra brukare oxå är negativa! Undrar hur vi får veta det?? Kanske svaret går till våra sjuksköterskor?

Jag och Savannah var till Apan igår, Eva var i stallet så det var riktigt roligt att träffa henne oxå. Hon är som en mysig tjej ❤

Apan, bugar så fint ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: