Ingen covid!

Japp då har jag oxå fått svar, vi hade ju på jobbet en som var positiv men hittills ingen annan i gruppen heller. Vår vikarie hade inte så mycet symtom merän lite ont i halsen och det tog på andningen har jag för mig. Den andra jag vet i Happis just nu har haft lite feber och tappat smak och likt, inget mer än. Men jag hade inget påvisad covid, skötn det iallafall. Jag ställde in passen för att jag ville ta det säkra före det osäkra. Så nu är det bara att köra igen.

Hittade en ny uppvärmning, men sen vet jag inte om jag tyckte den var nått rolig heller… samma låt i 8 minuter, låter det som wow vad kul! Nå vi får se vad vi gör av det, kanske att jag byter lite tills jag hittar nått annat. Har nu bestämt vilket block jag tar, jag hade två jag tyckte var kanon men jag tar det tuffare iallafall. Den andra kommer jag att ta men inte än. Så det ska göras i helgen, block 3 ska skrivas.

☃️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: