Stängt pga sjukdom

Fick stänga mina pass igår! Fan jag som var så taggad!!!! Nina stängde oxå sina, vi har haft jätte mycket avbokningar i veckan, folk är sjuka. Jag mötte en av våra kunder igår, hon var kanon sjuk, en annan messade mig hon hade 38,5 i feber. Nina vaknar med feber idag, så hon ska oxå gå och testa sig. Att jag stängde mina pass var för att en på vårt jobb har testat positivt för covid 19. Så jag kände att jag inte kan göra annat än stänga dem! Jag vill inte vara den som riskerar att smitta andra! Jag var ju på test igår och i och med att vi ingår i smittspårning och jobbar med vård så är vi prioriterade. Så jag tar det säkra före det osäkra. Sen hoppas vi att man inte har nått och kan köra igen nästa vecka.

Hur trött var jag inte igår. Det var en pers på jobbet, vi har ju boenden som ska testas och de kanske inte alltid är det lättaste. Allt bara small till så var det full rulle på allt. När jag kom hem så käkade jag och sen blev det soffan i flera timmar!!!!! Då jag väl tillät mig att slappna av så var det som om jag blev jätte trött. Tror jag är i så full gång hela tiden, när jag väl blir ledig och knopp och kropp fattat det så blir jag kanon trött!

Vid 20 så hoppade jag in i bastun, jag älskar vår nya bastu Tänk man behöver inte planera när man ska bada man kan bara komma på det och lyfta på locket! Det var så skönt, tvättade håret och bara njöt med min midsommar björk bastudoft, det är hel ljuvligt. Gick i säng vid 22 och somnade väl kanske runt 23, sov nu inte så bra men helt ok ändå och det tyckte klockan oxå. Jag har återhämtat mig bra men sömnen var hackig, precis så jag tyckte att det var.

Nu blir det hårfix, lite facebook, sen komma ikapp med hemma jobbet. Kollat in en ny warm up, sååååå bra. Strong tänkte jag att jag tar tag i nu när jag ändå är ledig. Så den ska göras i veckan. Så alla träningsvänner, vi ses nästa vecka igen!

🤩

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: