Vinter

Usch, det är kallt och isigt överallt! Vintern kom ju med besked! Nu när det tinar upp igen för det kommer det tydligen att göra så måste vi ta reda på virket, täcka det och flytta gungställningen, ta in gungorna. Jag skulle göra det i lördags men jag hade ingen skiftnyckel och orkade inte kuta in och hämta en. Nu med facit i hand så skulle jag kanske gjort det! Nå jag visste ju att det skulle komma snö men helt ärligt så trodde jag inte det skulle komma så mycket och sen tänkte jag att det inte stannar mer än kanske en dag….

Idag skulle vi haft möte i Kalix men det är ju snor halt och vi har sommardäck, Danne hann inte byta igår så vi måste ställ in för vår del. Lite synd det hade kanske varit ett bra möte. Hoppas vi får chans någon annan gång att göra det.

Jobb idag, börjar kl 12, jobbar halva dagen har tjänstledigt pga eget företagande som det heter. Jag har ju pass ikväll.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: