Jobbat på bra!

Det ryktas om vinter så igår åkte studsmattan ner, vi har ju inte så stor, den är ju liten numer så det går ganska lätt att ta ner den själv. Nu är allt utom benen lastade in i friggeboden. Sen har vi ju dessa stora blommor vad det nu ska vara som växt till ordentliga grejer. Jag har begränsat dom tidigare och tagit bort minskat ner och det har inte kommit nya, så jag hoppas att mitt arbete ger resultat nästa år!

Förra sommarens bilder… och årets bilder

Så får se då om det håller sig, men det är väl bara att gräva upp när man ser att det kommer nya. Jag hittade enorma rotsystem som måste varit får alla träd som vuxit på tomten, det var grova som bara den, de grövsta en 4-5 cm i diameter och alldeles murkna så det måste kommit från gamla träd. Vi har ju kvar en rönn som vi oxå måste börja fundera på att ta ned, den börjar murkna den med. Den gör blad i massor men rönnbären uteblir. Den har tidigare haft så mycket bär så den varit alldeles röd men de sista åren har man kunnat räkna klasarna och i år tror jag jag såg typ 3.

Sen städade jag ju till lite på baksidan oxå, plast taket har inte kommit än, hoppas det kommer innan vi har vinter på riktigt så vi får upp det.

Idag ska Rasmus parasoll in, foten som väger typ hur mycket som helst, den är i sten får stå kvar, jag ska täcka den bara med en säck. Sen täcker jag ute stolarna och bordet med pressening ifall inte taket kommer, då kan det stå kvar där på lilla altanen tillsammans med gamla grillen. Det tänkte jag göra idag om nu det vita ger sig under dagen :/

Lokalen ska städas så det tänkte jag fixa idag under dagen. Det är lite rofyllt att vara där själv och städa. Nä nu ska jag iväg och hämta Savannah och Petra, här blir det naglar idag.

Be safe out there

5 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Pian
  Okt 19, 2020 @ 07:15:15

  jag lovar!! det kommer att komma upp lika mycket blommor nästa år, själv körde jag i våras 8 skottkärror med rötter och skit, och det kom upp precis lika mycket igen, dom överlever ett kärnvapenkrig…..tro mig!!

  Svara

  • Anna
   Okt 19, 2020 @ 08:25:52

   Hahaaa får se då, nå det är bara att bedriva krig med dem, vara ihärdig, gräva upp och ta bort så fort man hittar blommor 🙂 Alltså de var ju så jävla stor, jag har tänkt ta bort dom i flera år men har inte haft orken riktigt. Men nu så tänkte jag, nu jäklar åker de 🙂

   Svara

 2. Pian
  Okt 19, 2020 @ 07:16:55

  läste precis om dina rotsystem, det är från blommorna, själv hade jag rötter som var 8 cm i diameter…..huga huga…..dom är hemska.

  Svara

 3. Pian
  Okt 19, 2020 @ 09:56:17

  Nu har vi ju täckt blommorna med presenning, så nu borde dom ju dö!!, det skulle inte förvåna mig om dom växer igenom presenning dom jävlarna……

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: