Invigning

Den officiella invigningen av Station 2.0 var igår och jag var med och körde Jerusalema på dagen inför politikerna med personalen och en del av ungdomarna. Så roligt att få vara med och inviga Stations nya lokaler. De har ju haft premiär redan i början av September men nu är den officiellt invigd med pompa och ståt. Niklas Olsson klippte bandet. Det var fika, Elsa sjöng, hon är super duktig, vi zumbade, lite dikt läsning och rundtur för alla politiker.

Sen senare vid 19 for jag och höll lite zumba med ungdomarna, då hade de önskat ca 15 minuter så så blev det. Det var ju en speciell kväll men mycket happenings. Det är jätte roligt att dansa och hänga med dom.

Tar ut nästa veckas låtar, har hunnit en bit, tror jag hittat vad jag vill ha. Nu måste jag bara bestämma mig för vilken STRONG jag vill ha oxå, har två jag velar emellan.

💋

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: