Var hemma igår

Jag v ar ju hemma igår, hade inte sovit nästan nått och sen fick jag ju förstås skallebank på det. Jag hade inte tänkt gå och sova på dan hur trött jag än blir men vad gör jag somnar som en stock på soffan i 2 timmar!!!!! Faaaan. Nå jag somnade ändå bra på kvällen men sovit oroligt, vaknat och steg upp före 06, lika bra istället för att vrida sig fram och tillbaka.

Idag är jag hemma med vård av barn, Savannah har flera möten i Kalix så jag får ju vabba då. Ja ja dax att göra sig klar för avfärd mot Kalix.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: