Hmmm

Alltså detta sovande, blir galen! Nu var det en natt igen med dåligt sovande. Vaknat av och till hela natten, sover en liten stund, rycker till och vaknar, så jävla irriterande!!! Jag orkar inte stressa över det detta har hållit på så många år, så sover jag inte så sover jag inte. Men det blir så jobbigt när man ska jobba, som idag…. man är trött som en gnu på jobbet, jag får huvudvärk. Och definitivt nu när jag tränat, jag ska försöka fylla på med vatten under dagen och vila. Men jag är dålig på att vila under dagen med. Så får se vad det blir med det.

Igår var vi till Kalix, jag och Rasmus, idag ska han dit igen och imorgon är det Savannahs tur. Ett jäkla rännande i Kalix! Men men det är bra att de får den hjälp de behöver.

Ja ja nu ska jag försöka få upp Savannah, hon ska till skolan…. sen måste jag nog vila en sväng, ailaf lägga mig och glo tv, känner att det börjar banka rejält i skallen!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: