Bamsen

Vår fina stora Bamsen som vi brukar säga. Vi var till veterinären igår med honom i Kalix, han har skrikigt en del igen, sprungit in och ut och provat kissa som jag nämnt tidigare. Han hade inget kiss i blåsan så han tömmer den, men de misstänker att han kan ha en liten infektion. Han var ju in ganska exakt ett år sen för samma sak och då hade han ju precis flyttat till oss och var jätte orolig. Så hon frågade om nått hänt nu som kan han utlöst det igen. Jag pratade med Dennis och han berättade att Bamse varit ute en gång när det börjat åska som fan, han kom hem lerig, blöt och halt och efter det han har varit åskrädd. Denna höst har det ju åskat en del nätter och regnat en hel del, alltså det har ju verkligen öst ner och vi har ju plåt tak så det dånar en del på det. Jag har sett att han blivit låg och velat gömma sig under sängarna. Kanske det har något med det att göra. Han fick utskrivet metacam och en ångestdämpande medicin. Om den funkar så kan han få gå på det ett längre tag sa hon. Men han charmade veterinären, han tyckte han var så fin, vilken rolig katt, han är ju mer som en hund än en katt. Hon blev jätte förtjust i vår Bamse ❤

Jaaaa vad skönt det var i min nya bastu eller bastun är ju inte ny men aggregatet. Och hur lyxigt kändes det inte att bara lyfta på locket och börja kasta vatten eller kasta bad som det stod i beskrivningen av aggregatet 🤣 och sen hade jag köpt ny bastudoft, kändes så skönt att äntligen få bada bastu.

Jag ska strax föra Savannah till skolan sen blir det koreografier, Kalix med Rasmus, handla, laga mat och sen pass på kvällen. Japp livet rullar på 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: