3 fartfyllda pass

Igår var det dagen med stort Z, 3 pass! Först Dance Mixen med the ladies, de har börjat få riktigt kläm på det hela. Låg intensivt pass men ack så svettigt! Sen var det bara att dra hem, gå igenom kvällens pass och sen dra vidare till Kalix med Bamse.

Passen gick väl bra, i det första så rörde jag om i reggaetonen en del, men det går ju man dansar ju bara på men det är irriterande för det! Pass två så nya låten, jag gjorde om en frekvens en kvart innan passet började så första gången den kom så svamlade jag till det lite grann men den andra gången gick det. Passet med ungdomarna gick allra bäst tror jag, det var kanon roligt och jag blev bjuden på fika efteråt. Det var en kille som önskat en korre på en finsk låt och jag överraskade honom med att han gjort den så vi dansade den igår. Han var så nöjd.

Idag blir det först Zumba Gold och direkt efter Zumba Toning/Body Toning, två riktigt roliga pass och en bra kombo för dem som gillar det.

👁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: