Märkligt

Denna vecka blir full av zumba! Bara idag har jag tre pass, jag har ett extra pass idag. Fredag blir det oxå lite extra pass. Så här ser veckan ut för mig.
Måndag
K10.00- Dance Mix
18.00- Zumba Fitness
19.15- Zumba på Station, den här är lite extra för en kille som dels fyller år men han flyttar oxå, så ikväll är det den sista kvällen i Happis och han önskade det så självklart vill ja ju vara med och frälsa denna kille i zumbans värld.
Tisdag
18.00- Zumba Gold
19.10- Zumba Toning/Body Toning
Torsdag
18.00- Strong Nation
Fredag
14.00- Invigning av Station
17.15- Zumba på Station

Så det blir en del skakande i veckan. Visst är det märkligt att ibland hittar man inga koreografier hur man än letar. Jag behöver lite nytt till toning passen och har letat som en galning, igår fick jag napp. En ny arm låt men det känns som om det inte finns nått där ute just nu, vad jag än letar. Jag hör inte ens nån bra låt…. Nå nu har alla korrar till veckan ordnat sig, de är skrivna och klara men det var inte lätt att få ihop det denna vecka. Nu måste jag ta mig tid att titta på Strong, kanske till helgen som kommer, får se?

💦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: