It keeps raining and raining

LEEEDIIIG!! Helgen är slut jobbad, fyyy faaan vad skööönt!!! NU ska jag bara njuta av mina två lediga dagar ❤

Hellvete vad det regnar!!! Det fullkomligt öser ner varenda dag. Igår kväll trodde jag fan taket skulle komma in, det dånade när den värsta skuren kom.

Idag ska Bamse till veterinär han springer ut och in, kissar och gnäller, det kommer kiss och rätt mycket, det såg jag ju när han kissade i hundsängen. Men det verkar som han har trängningar eller nått. Nå det blir väl lite prover idag så får vi se. Han tycker om att bara sitta där ute oxå och bara titta. Nu när vi får taket på plats så ska jag göra en liten hörna åt honom med varma filtar på en stol så han kan mysa.

Det blir mycket skaka rumpa idag och sen ska jag sätta mig i vår nya bastu och bara var. Jag var och köpte bastudoft igår, jag älskar doften av björk så det blir det, så underbart. man kan som göra lite turkisk bastu, så det ska jag testa. Då förbereder man inte bastun utan går bara in och lyfter på locket. Det ser jag verkligen fram emot.

Men nu väcka ungar, in på facebook, fixa frillan och sen gå igenom morgonens pass.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: