Nä nu jävlar

Jobb idag, 10-22 på schemat, men sen är jag ledig! Veckan blir tuff. Vi har besök i Kalix måndag tom torsdag. Jag har 3 pass imorgon så jag vet nog vad jag gör. När jag väl landar i bastun och tänk imorgon kan jag bada bastu efter mitt pass så lär jag njuta av stillheten, bara sitta och njuta av ångorna! Det har jag inte fått göra på flera veckor.

Nä nu jävlar får jag tänka på vad jag stoppar i mig! Jag är dålig i magen, inte så att jag mår illa, vill spy eller har mer diarréer utan att jag sväller upp och ser ut som en ballong! Igår var jag så uppsvälld så jag hade svårt att andas. Och det kommer när jag äter, nästan oavsett vad jag äter! Jag trodde jag gått upp hur mycket som helst i vikt. Vägde mig för någon vecka sedan sist och så vägde jag mig idag och se där jag hade tom gått ner ½ kg!! Så jag får äta snällare mat ett tag, dricka mer shakes för dom sväller jag inte av, mackor får bli ett no no nu ett tag igen. Men det är min crohns mage den ställer till det mellan varven än idag. Nä nu är det bara att sparka igång, jobbet kallar in mig strax.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: