Fått gjort en hel del!

Igår tog jag ut alla låtar till nästa vecka, alla korrar är klar förutom till toning passet. Men det tänkte jag göra nu innan jobbet så den oxå är klar. Jag känner mig så nöjd med mig själv, där ser man när man sover lite bättre, man orkar mer! Så nu är det bara att träna in dem kvar men det är ingen problem. Jag har gjort en av dem helt själv och sen har jag en till oxå klar till ungdomarna, den har jag oxå gjort själv. Sanningen är att jag var tvungen, det fanns inga färdiga korrar till de två låtar jag fick in som önskemål 🤣

Sen ska jag börja göra klart det nya till Strong, tror jag vet vilket block jag vill ha in som nästa 🙂

💪

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: