Sovit kanon

Alltså förra natten sov jag inget tom min klocka frågade varför det inte finns någon sömndata! Jag var så trött på jobbet sen i perioder så det kändes som om jag somnar stående! I natt har jag däremot sovit igen allt jag missat igår! Så här såg klockan ut, jag jagar ju ANS statusen, det är återhämtningen, det är den man vill ha bra!

Så när jag kom hem så satt jag en stund och pratade med Danne. han har gjort vår bastu klar, städat, det var så fint. Vi gick och premiärbadade ihop men jag var så trött att jag inte riktigt kunde ens njuta av värmen, jag har ju saknat att bada! Sen gick jag i säng. Ja det hann jag tänka på att det var lite för varmt för min del, jag vill inte ha så att det nästan fräser i huden, jag vill ha en lite lugnare värme, så att det blir som lite ånga i luften, då njuter jag. Så vi får dra ner värmen ganska mycket inne i själva trumman. I den gamla Harvian hade jag oxå värmen på typ 75% av max.

Ja ja nu ska jag in på facebook och sedan göra mig klar för jobbet 10-22 idag!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: