Genast lite på tok

Ja herreguuud, jag hade Strong igår och behöver min stund att ställa i ordning innan passet börjar. Jag har svårt att bara rusa in och slänga på musiken. Nu flyttade vi ju fram passet en kvart för att jag skulle på författar timmen men Hans Rosenfeldt, det började 19.00. Nina hade sina PT kunder där innan, jag jobbade till 17 så när vi kom in så var det att bara byta från Ninas mob till min platta och köra igång. I uppvärmningen bytte jag plats på två grejer, sen höll jag mig rätt bra i skinnet fram till magen då började jag med fel block!!! skrattade åt Ann-Sofi, hon står och visar nej vi ska ju ligga så här. Och då kom jag på varför jag inte fick takten att stämma 😀 Nå jag startade om och vi började rätt sen gick det bra. Men så blir det när jag stressar, det funkar inte.

🤬

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: