Författar timme

Jag och Annika var ju igår på författar timmen med Hans Rosenfeldt, det var jätte bra. Riktigt roligt att lyssna på honom. Han hade med sig en kille som som intervjuade honom, ställde frågor om hans böcker, filmserier, vad han gjort i livet, han har skådespelat men som han sa själv när inte ens min mamma som var min största supporter kunde säga något bra så var det dags att sluta med det. Han var rolig och väldigt bra att prat man började lyssna. Vargasommar är den första boken i serien om kommissarie Hanna Wester i Haparanda. Jag frågade hur många böcker han planerade och mellan 6-8 sa han, vi enades om att 8 blir det 🙂 Jag ser riktigt fram emot att börja läsa boken.

Då vi kom dit jag och Annika så öppnade vi båda våra mobiler för att se missade samtal, meddelande, vi hade ju båda tränat. Då ser vi att vi har båda två missade samtal från samma nummer, en sjuksköterska i Övertorneå, mamma eller Kalle var våra tankar. Annika ringer upp innan det börjar och vi får veta att mamma slutat äta och tar inte sina mediciner, dricker gör hon ännu iallafall. De frågade om de skulle föra in henne på sjukhus, givetvis säger vi. Jag ska ringa nu och höra hur natten gått och hur hon mår. Läget är oförändrat, de skulle skicka henne till Övertorneå idag bara det finns plats. Stackars lilla fina mamma ❤

Jonathan firar 1 år som ren! Egentligen redan för någon vecka sedan men hans behandling startade för 1 år sedan och nu är det färdig. Så bra jobbat av dig min son, starkt. Jag älskar dig ❤

Jobb idag och resten av helgen……

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: