Strong Nation

Idag blir det till att köra lite Strong… tror jag iallafall, jag har inte kollat bokningarna idag ännu. Igår var vi 6 så jag hoppas att de är kvar idag… går in och kollar… jodå 6 ännu, puh! Som jag nämnt tidigare, jag älskar Strong själv, jag älskar av att känna att man blir starkare och starkare. Den känslan har jag ju inte haft på över ett år först pga hjärtat och sen medicinerna. Men nu känner jag att det är bättre, jag orkar mer och mer för varje gång, så jäkla kuuul.

Har ni aldrig testat Strong Nation så rekommenderar jag det, det är ett kanon pass som verkligen har allt! Och känslan efteråt är obeskrivlig!

👊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: