Super tisdag

Två otroliga pass, först zumba Gold och sedan Zumba Toning/Body Toning på det. Flera från Gold stannar och kör dubbelt. Passen gick kanon, jag hade inte hunnit ta ut nya låtar, gjorde det igår på dan, men dom gick bra iallafall. Eller ja Gold låten visste jag vilken och hade skrivit på måndag kväll och jag hade ett hum om vilken låt jag vill ha till toning passen men inte övat ett steg! Så det var liiite pressat under dagen men det gick kanon ändå. I såna lägen gäller det att hitta låtar med lite och enkel koreografi.

Ok försöker reda ut i skallen vad jag behöver nu, till nästa vecka en ny till varje pass. Strong måste oxå gås igenom, vilken blir det. Nå ska kolla mer på det idag. Sen har jag ju helgen oxå, det får bli mellan matlagningar och väckningar å jobbet. Kollar vad jag vill ha så kan jag börja jobba med låtarna när jag är ledig sen.

🖤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: