Ledig idag

Oj så skönt att vara ledig, jag har varit ledig helgen och ännu på måndag men det känns som om det inte räcker! Jag skulle behöva få helt ledigt en vecka eller två, det skulle inte vara dumt.

Jobbade igår på dan, började 07 och slutade 16, tog rast på slutet så då kunde jag gå 15. Sen var det bara att ruscha iväg hem, kolla igenm korrarna och så var jag tvungen att vila lite. Någon mat hann jag inte med, det blev två hårtbröd mackor med köttbullar och ost på, oj så näringsrikt men jag drack en shake till det. Sen iväg på pass, dubbelt igår, zumba Gold och toning passet.

Väl hemma så slängde jag mig i duschen och tittade tv en stund men sen gick jag ner och la mig. Sov inget vidare, hade svårt att komma till ro i skallen, vred och vände mig, somnade en skvätt, vaknade igen och så där tyckte jag att jag höll på hela natten men det stämmer ju inte riktigt man sover ju mer än man tror faktiskt. Men bra har det inte varit säger klockan oxå. Däremot så har min ANS varit bra, så där ser man de hänger inte alltid ihop, sova dåligt ger inte automatiskt dålig ANS återhämtning.

Tänkte rejva runt med dammsugaren idag, skura om jag hinner, fixa lite tvätt förstås. Kanske kastar in lite dammtorkning där oxå 🙂 Vi får se hur länge orken sitter i.

Jag har försökt få hjälp själv sen April, pratat med HC, pratat i Sunderbyn pratat i Kalix, alla säger men oj, vi fixar det. Men ingen har lyckats än med det konstsycket… få se då. Nu är det utlovat igen….. fast det är nog så, en reder sig bäst själv!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: